• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gıda Aromaları

Gıda Aromaları

Türkiye’de farklı türde iklim farklılıkları bilinirken aynı zamanda tür açısından oldukça zengin bir bitki örtüsüne sahip olmasına rağmen bitkisel menşeli naturel hammadde üretimi yeteri kadar gerçekleştirilememektedir. Bu konuda henüz gerekli zirai araştırma yapılarak kültür bitkileri imal edilememektedir. Bu durumda üretilen bu ürünlerin kimyasal özelliği de o seneki iklim şartlarına bağlı olarak farklılıklar göstermesinden dolayı standart niteliklerde üretilmesi mümkün değildir.

Aynı zamanda esans adına ürün kalitesi standartı yanı sıra bu standartın sürdürülebilirliği açısından formülasyonlu kullanılan ham maddelerin özelliklerinin standart olması kaçınılmaz ve gerekli bir mecburidir. Ülkemizde imal edilen esanslar ise Sıgala, Gül yağı, anason, Defne yaprağı olmaktadır. Gıda sektörünün her alanında çok geniş bir aroma imkanı sağlayan esans ve gıda aroması oldukça fazla tercih edilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Mehmet Akif Ersoy caddesine park yasağı getirildi

Mehmet Akif Ersoy caddesine park yasağı getirildi

14 Kasım 2017, Mehmet Akif Ersoy caddesine park yasağı getirildi için yorumlar kapalı
Perakende Teknoloji̇leri̇ Sempozyumu Başladı

Perakende Teknoloji̇leri̇ Sempozyumu Başladı

11 Ekim 2016, Perakende Teknoloji̇leri̇ Sempozyumu Başladı için yorumlar kapalı
Birbirinden Güzel Araba Modelleri

Birbirinden Güzel Araba Modelleri

11 Ekim 2016, Birbirinden Güzel Araba Modelleri için yorumlar kapalı
Güvenle Takipçi Satın Al

Güvenle Takipçi Satın Al

15 Nisan 2019, Güvenle Takipçi Satın Al için yorumlar kapalı
Baylan ailesinin mutlu günü

Baylan ailesinin mutlu günü

8 Mayıs 2017, Baylan ailesinin mutlu günü için yorumlar kapalı